Az ellenségnek is van egy terve

Az ellenségnek is van egy terve

Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el.” 1Pét 5:8

Istennek terve van az életedre. De az ellenségnek is van egy terve. Ezért a Biblia azt mondja, hogy mindig kiegyensúlyozottnak (higgadtnak, józan gondolkodásúnak), ébernek és körültekintőnek kell lennünk.

A higgadt azt jelenti fegyelmezett, a józan gondolkodású pedig azt, hogy komoly. Az éber azt jelenti határozott, és a körültekintő azt, hogy óvatos. Mindig így kell élnünk. Ez nagyon komoly dolog.

Komolyan kell vennünk az ellenséggel folytatott harcot. Amikor az Isten rámutat egy területre az életedben, ahol az ördög támad, akkor az nem a semmittevés és az ücsörgés ideje. Vissza kell támadni Sátán ellen!

Isten terve számunkra, hogy több mint győztesek legyünk. Nem kell az ellenség tervének szolgálatában állnunk. Most eldöntheted, hogy azt teszed, amit tenned kell! Vedd komolyan Istent, kövesd a Szent Szellem vezetését, és légy résen az ellenséggel szemben! Válaszd azt, hogy mától Isten tervét követed, nem a Sátán tervét, és le fogod győzni a gonoszt minden alkalommal!

Ima:

Istenem, a Te tervedet választom, nem az ellenségét. Mutasd meg azokat a területeket, ahol támadás alatt állok és vezess, hogy legyőzzem a Gonoszt.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon