Lépj ki és meglátod

Lépj ki és meglátod

„Az embernek az értelme terveli ki útját, de az Úr irányítja járását.” Péld 16:9

Az emberek gyakran megkérdezik, hogy hogyan tudhatják meg mi Isten akarata az életükre? Néhányan éveket töltenek azzal, hogy várakoznak, hogy meghallják Isten hangját vagy természetfeletti útmutatást kapjanak. De Isten hangjának meghallása ennél sokkal gyakorlatibb módon történik. Azt szoktam mondani, hogy csak lépj ki és meglátod.

Mikor keresztény lettem nagyon vágytam, hogy szolgáljam Őt. Éreztem, hogy van egy elhívás az életemen. De nem tudtam pontosan mit tegyek, ezért kipróbáltam különböző dolgokat, amik lehetőségként megjelentek.

A legtöbb nem igazán működött nekem, de próbálkoztam tovább, és végül megtaláltam a nekem való területet. Amikor Isten Igéjét megoszthattam másokkal, akkor éreztem, hogy a bensőm felélénkül. Örömöt találtam a tanításban, és egyértelmű volt számomra, hogy Istentől kaptam a képességet erre. Rögtön tudtam, hogy megtaláltam a szolgálati helyemet.

Néha az egyetlen módja, hogy megtaláljuk, mire is vagyunk hívva; a „csak kilépünk, és majd meglátjuk” metódus megcselekvése. Ha imádkoztál egy bizonyos helyzetért, de mégse tudod mit kéne tenned, lépj egy hit lépést előre. Ne félj hibázástól! Lépj ki, és Isten vezetni fog!

Ima:

Istenem, bízom Benned és tudom, hogy vezeted a lépteimet. Ezért nem félek kilépni, és megtalálni, amit tartogatsz számomra.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon