Isten megnyit és bezár ajtókat

Isten megnyit és bezár ajtókat

„Ezt mondja a Szent, az Igaz, akinél van a Dávid kulcsa, és amit kinyit, senki nem zárja be, és amit bezár, senki nem nyitja ki.” Jel 3:7

Vannak olyan kritikus időszakok az életünkben, amikor különösen fontos tudnunk, hogy tisztán hallunk Istentől.

Nem mindig egyszerű meghallani Isten hangját a saját érzelmeken alapuló okoskodásunk miatt. De tapasztalatból tudom, hogy Isten meg tudja nyitni a lehetőségek ajtaját, amit senki nem zárhat be, és be tud zárni ajtókat, amiket nem nyithatunk ki.

Évekig próbálkoztam azzal, hogy megtörténtté akartam tenni dolgokat az életemben. Az eredmény frusztráció és csalódás volt. De amikor Istenre támaszkodunk és az Ő tökéletes időzítését keressük, ő jóindulatot ad, és megkönnyíti a dolgokat. Lépésenként vezet minket. Ha a rossz irányba teszel lépést, tudatni fogja veled, mielőtt túl messzire mennél.

Légy tudatában, hogy az Ő gondolatai magasabbak a te gondolataidnál. Ő elejétől fogva látja a dolgok kimenetelét. Minden útja helyes és biztos. Tudja, minek van értelme az életedben, és azt segíti elő. Hallgass a hangjára és nem fogsz eltévelyedni.

Ima:

Istenem, abban bízok, hogy Te megnyitod a megfelelő ajtókat nekem, és becsukod a tévútra vezetőket. Még akkor is, ha nem tudom, mit tegyek, hiszem, hogy hallok Tőled, és követem az akaratodat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon