Isten bárhol képes rendet teremteni

Isten bárhol képes rendet teremteni

„Hit nélkül pedig senki sem lehet kedves Isten előtt, mert aki az Istent keresi, annak hinnie kell, hogy ő van; és megjutalmazza azokat, akik őt keresik.” Zsid 11:6

Gyermekkoromban komoly bántalmazás áldozata voltam. Szörnyű életem volt. Egészen 20 éves koromig nem emlékszem olyan időszakra, amikor boldog lettem volna. Az elmémben teljes zűrzavar uralkodott, az érzelmeimben szintén, és az egész életem egy káosz volt.

De hála Istennek, nem maradtam úgy! Isten foglalkozott velem, megváltoztatott, és átvezetett ezen az egészen. Most már csodás kapcsolatom van Istennel, valódi békességet és örömöt tapasztaltam meg, jó a kapcsolatom a családommal és a barátaimmal, és azt csinálom, amire Isten elhívott.

A Zsid 11:6 azt mondja, hogy Isten megjutalmazza azokat, akik szorgalmasan keresik Őt. Arra jöttem rá, hogy bármit, amit feláldoztam azért, hogy közelebb kerüljek Istenhez, és engedelmeskedjek Neki, sokszorosan visszakaptam Tőle. És amit visszaadott, mindig sokkal jobb volt.

Lehet, hogy azt gondolod: De Joyce, te nem tudod, én milyen helyzetben vagyok. Annyira nehéz!

Megértem, én is átéltem néhány rendkívül nehéz helyzetet. De Isten megjutalmazza azokat, akik Őt keresik. Légy odaszánt, és a nehézségek közt is keresd Őt. Ő ugyanis több mint képes az életedben eluralkodott káoszban rendet teremteni.

Ima:

Istenem, hiszem, hogy Te rendet tudsz teremteni az életemben. Ahelyett, hogy beleragadnék a problémákba, őszintén kereslek, és várom, hogy valami jót tegyél bennem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon