Az elutasítás gyökere

Az elutasítás gyökere

hogy a Krisztus lakjék szívetekben a hit által, a szeretetben meggyökerezve és megalapozva. —Ef. 3:17

Az elutasítás magként plántálódik az életünkbe, velünk történt különböző dolgok által. Isten szeret és elfogad minket, de a gonosz ellopja tőlünk ezt az igazságot azáltal, hogy eléri nálunk, hogy elutasítottnak gondoljuk magunkat, így elvetettséget és szeretetlenséget érzünk. Mikor ez történik, az életünk minden területére kihat. Egy sokágú fa lesz, tele rossz gyümölcsökkel.

Bármibe is gyökereztél meg, az meghatározza életed gyümölcsét – jó vagy rossz. Ha elutasításban, bántalmazásban, szégyenben, bűntudatban vagy rossz énképben gyökerezel – ha azt gondolod, hogy Valami baj van velem! – a “fád” depressziót, negatívitást, önbizalomhiányt, haragot, ellenségeskedést, leuraló szellemiséget, ítélkezést, gyűlöletet és önsajnálatot fog teremni. Ha Jézusban és szeretetében gyökerezel, akkor lazíthatsz, és tudhatod, hogy szeretett és értékes vagy. Tudhatod, hogy Isten igaznak lát Jézusba vetett hiteden keresztül.

Életünk minden működésképtelen területe helyreállhat Jézus és az Ő kereszten elvégzett munkája által. Velem ez megtörtént, és Isten képes veled is megtenni.

Íme, a jó hír – felszabadulhatsz az elutasítás hatalma alól!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon