Az igazi jólét

Az igazi jólét

Szeretett testvérem, kívánom, hogy mindenben olyan jó dolgod legyen, és olyan egészséges légy, amilyen jó dolga van a lelkednek. 3 Ján. 1:2

Soha nem lehet valaki igazán gazdag, ha csak tárgyakkal és pénzzel rendelkezik; az igazi jóléthez ennél sokkal többre van szükség. A Biblia teljesebb megközelítést ad a jóléthez, és nekünk ezt kell követnünk .

Amikor a testünk jólétben van, akkor erősek és fizikailag egészségesek vagyunk. Még akkor is, ha jelenleg valamilyen testi betegségünk van, imádkozhatunk, és várhatjuk Isten segítségét. Az igazi jólét magában foglalja a lelki békét és az elégedettséget. Amikor a lelkünk jólétben van, belülről virágzunk. Békében vagyunk; telve örömmel; céltudatosan élünk; szellemileg növekszünk; erős, szeretetteljes kapcsolataink vannak másokkal.

Jézus azt mondta, hogy azért jött, hogy életünk teljes legyen és bővelkedjünk (lásd János 10:10). Isten a bőség Istene, és azt akarja, hogy bőséges, hálával és örömmel teli életet éljünk.


Hálaadó ima

Köszönöm neked, Atyám, hogy jólétben tartod testemet és lelkemet. Imádkozom ma az egészségért és a békéért, amit Te ígérsz az Igédben. Köszönöm, hogy Benned egész vagyok.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon