Az igazság szabaddá tesz

Az igazság szabaddá tesz

 „Megismeritek az igazságot és az igazság szabaddá tesz titeket.” —Jn 8:32

Végső soron soha nem tudunk túllépni azon, amit igazságként gondolunk vagy hiszünk. Manapság sokan nem is gondolják végig, mit is hisznek valójában. Így az egész életüket olyan dolgokra építik fel, amik nem is igazak. Bármit, amit a hírek, a média, a celebek, vagy a baráti társaságok mondanak, azt ők igazságként fogadják el.

Ha elhiszed azt, amit mások mondanak, ahelyett, hogy te magad felfedeznéd Isten Igéjét, az korlátozni fog, sőt vissza is tarthat attól, hogy megtedd, amire Isten teremtett. De ha kiállsz és elkötelezed magad az igazság mellett és erre építed az életed, minden igyekezetedben sikeres leszel.

Ha Isten igazságával összhangban akarsz maradni, akkor az Istennel való kommunikációdnak prioritást kell élveznie a napirendedben. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy kommunikálj Vele rendszeresen, ima által, olvasva az Igét, dicsőítésen keresztül, vag egyszerűen megköszönve az Ő jelenlétét és vezetését a nap folyamán. Amikor megismered Istent, megismered az igazságot. Az igazságban való élet békességet hoz, szabadságot és örömet az életedbe.


Ima

Istenem, nem szeretném lekorlátozni a gondolataimat és a hitemet a tényekre. Te vagy az igazság forrása. Amikor Veled kommunikálok, vezess el engem a teljes igazságra

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon