Az igazsággal való szembesülés boldogabb életre vezet

Az igazsággal való szembesülés boldogabb életre vezet

Önmagatokat tegyétek próbára, hogy igazán hisztek-e?! Önmagatokat vizsgáljátok meg! Vagy nem ismeritek fel magatokon, hogy Jézus Krisztus bennetek van? Ha nem, akkor még kipróbálatlanok vagytok. 2Kor 13:5

 Senki nem szabadulhat meg egy olyan problémától, amiről nem ismeri el, hogy létezik. Egy alkoholista, drogfüggő vagy bárki, aki elvesztette az élete irányítást, szenvedésre van ítélve mindaddig, amíg azt nem mondja, hogy „Problémám van és segítségre van szükségem.”

Bár elképzelhető, hogy ezt a problémát olyan dolog idézte elő, ami az akartunkon kívül történt velünk, mégsem kell engednünk, hogy megmaradjon, növekedjen és irányítsa az egész életünket. A múltban átélt dolgok által lettünk azok, akik vagyunk, de nem kell így maradnunk. Megtehetjük az első pozitív lépést a változás irányába a Szent Szellem segítségével.

Akármi is a problémád, szembesülnöd kell az igazsággal és személyes felelősséget kell vállalnod ezért. A Biblia azt mondja, hogy vizsgáljuk meg magunkat. Lehet, hogy ez ijesztőnek tűnik, de a benned lévő Jézus Krisztus átsegít minden múltbeli eseményen és problémán.

Nézz szembe az igazsággal – ez egy boldogabb élet kezdete lehet!

Ima: Szent Szellem, nem akarok tagadásban élni tovább, félve a problémáktól. Megvizsgálom önmagam és a dolgok mélyére nézek, mert tudom, hogy segítesz nekem kimunkálni ezeket, hogy boldogabb életem legyen.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon