Kulcs az ördög tervének megtorpedózásához

Kulcs az ördög tervének megtorpedózásához

„Álljatok ellene a hitben szilárdan, tudván, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.” 1Pét 5:9

Ha szeretnéd átélni Isten nagyszerű és hatalmas dolgait, amiket tervezett számodra, akkor le kell ásnod a negatív gondolodásmód gyökeréig és teljesen kigyomlálni azt. Ugyanis amíg a gyökér nincs eltávolítva, újra és újra rossz gyümölcsöt hoz.

Gyakran inkább a viselkedésünk rossz gyümölcseivel vagyunk elfoglalva, és nem ásunk elég mélyre, hogy megtaláljuk a gyökérproblémát. Mélyre ásni a rossz gyökérhez fájdalmas, de ez az egyetlen hatékony módja a probléma kezelésének. Vagy a változás fájdalomtól szenvedünk, mialatt a helyes dolgot tesszük, vagy az ördög terve szerint attól szenvedünk, hogy ugyanolyanok maradunk. Az ő célja, hogy megragadj örökre a rossz szokásaidban.

Péter azt mondja, hogy legyünk józanok és kigyensúlyozottak és szilárdan álljunk ellene az ördögnek (lásd 1Pét 5:8-9). El kell döntened, hogy azt a fájdalmat vállalod fel, ami  a dicsőség egy új szintjére vezet, vagy megtartod inkább a régi fájdalmat és a rossz gyümölcsöket, amiket ez hoz az életedbe.

Állj ellene az ördögnek ma és kövesd a Szent Szellemet Isten tervének megvalósításában!

Ima: Istenem, szükségem van a segítségedre, hogy ellenállhassak az ördög tervének. Tudom, hogy leásni a gyökerekig fájdalmas, de ha közelebb visz hozzád, akkor ezt szeretném tenni. Erősíts meg, amikor ellenállok az ördögnek és engedelmesen követlek Téged.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon