A te hited szerint…

A te hited szerint…

A századosnak pedig ezt mondta Jézus: “Menj el, és legyen a te hited szerint.” És meggyógyult a szolga még abban az órában. Mt 8:13

 Évekkel ezelőtt a múltamban átélt szörnyű bántalmazás miatt, rendkívül negatív voltam. Emiatt mindig azt feltételeztem, hogy az emberek bántani akaranak és ezért ez így is történt. Azt feltételeztem, hogy az emberek tisztességtelenek lesznek és úgy is lett. Féltem elhinni, hogy bármi jó dolog történhet.

Azt hittem megvédhetem magam az újabb fájdalomtól, ha el se várom, hogy jó dolgok történjenek. De amikor valóban elkezdtem tanulmányozni az igét és bízni abban, hogy Isten helyreállítja az életem, rájöttem, hogy meg kell szabadulnom minden negativitástól.

Máté 8:13-ban Jézus azt mondja, hogy úgy fog történni, ahogy hisszük. Én abban hittem, hogy minden negatív és ezért természetes szinten is negatív dolgok történtek velem. Eldöntöttem, hogy szeretném, ha pozitív dolgok történnének velem, ezért elkezdtem Istenbe helyezni a hitemet, abban bízva, hogy pozitív dolgokat tesz az életemben és idővel meg is tapasztaltam a pozitív eredményeket.

Folyamatosan negatív dolgokat tapasztalsz és azon gondolkozol vajon miért? Lehet, hogy neked is más dolgokban kéne elkezdeni hinni. Kezdj el Istenben bízni és hinni a legjobbat. Aztán figyeld meg, ahogy sorra megvalósulnak a dolgok a te hited szerint.

 Ima: Szent Szellem, szeretnék megszabadulni minden negatívitástól és jobb dolgokban hinni. Segíts felgerjeszteni a hitemet, hogy Benned bízzak, hogy nagyszerű dolgokat teszel az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon