Engedd, hogy a békesség uralja az életed

Engedd, hogy a békesség uralja az életed

És a Krisztus békessége uralkodjék a szívetekben, hiszen erre vagytok elhíva az egy testben. És legyetek háládatosak. Kol 3:15

Mindannyiunknak vannak érzelmei és ez mindig is így lesz. Minden hívőnek fontos lenne az érzelmi stabilitást megcélozni. Istent keresni és megtanulni hogyan irányítsuk az érzelmeinket ahelyett, hogy azok irányítanának minket.

Gondolkodj el ezen: Épp elmentél vásárolni, hogy megvegyél egy bizonyos dolgot. Elkötelezted magad Istennek, hogy kilábalsz az adósságból, odafigyelsz a kiadásaidra és nem veszel meg semmit, amire nincs szükséged. Miközben vásárolsz, észreveszed, hogy a boltban 50%-os leárazás van, a már eleve akciós termékekből. Mit teszel? Az érzelmeidet követed és átadod magad nekik vagy vársz, amíg elcsitulnak mielőtt döntést hozol?

Isten azt szeretné, ha békesség által vezérelve hoznád meg a döntést. Ahhoz, hogy a békesség vezéreljen, gyakran egy ideig várakozni kell, amíg az érzelmeid lecsitulnak, és aztán újra ellenőrizni kell, hogy biztos vagy-e abban, hogy a helyes dolgot teszed.

Ne engedd, hogy az érzelmeid hozzák meg döntéseidet! Mindig a békesség vezessen!

Ima: Uram, azt választom, hogy a békességed fog uralkodni a szívemben. Nem akarok az érzelmeim alapján dönteni, hanem nyugodtan békésen kiválasztani a megfelelő utat, amit mutatsz.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon