Az istenfélő bátorság fejlesztése

Az istenfélő bátorság fejlesztése

Folyamodjatok az Úrhoz, az ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen! 1 Krón. 16:11

Ha engedsz a kudarctól való félelemnek, az biztosan megakadályozza, hogy elérd a benned rejlő teljes potenciált az életedben. A jó hír az, hogy nincs okod félni a sikertelenségtől. Először is, Isten veled van. Másodszor pedig, nincs olyan, hogy kudarc, ha egyszerűen nem vagy hajlandó feladni.

Minden alkalommal, amikor megkísért a félelem, légy hálás azért, amikor Isten a múltban veled volt és segített neked, emlékezz arra, hogy most is veled van. Nem fog cserbenhagyni vagy elhagyni téged. Ő a te Istened; segít és a kezében tart. Megedz, hogy képes legyél szembenézni a nehézségekkel. Építi benned az erőt, a stabilitást és a jellemet, amelyre szükséged van ahhoz, hogy elérd azokat a jó dolgokat, amelyeket Ő tartogat számodra, és kifejleszti benned a bátorságot, hogy soha ne add fel.

Isten talán azért engedi meg, hogy nehézségeken menjünk keresztül, hogy kiterjessze és bővítse a hitre való képességünket. Ha nagy hited van Istenben, akkor nagy dolgokra leszel képes az életedben.


Hálaadó ima

Atyám, amikor olyan helyzetbe kerülök, ahol elkezdem érezni a kudarctól való félelmet, köszönöm Neked, hogy nem kell engednem ennek az érzésnek. Úgy döntök, hogy szilárdan megállok ahelyett, hogy elfutnék. Köszönöm, hogy velem vagy, és nincs mitől félnem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon