Figyelj és engedelmeskedj annak, amit Isten mond

Figyelj és engedelmeskedj annak, amit Isten mond

Bárcsak mindig ilyen lenne a szívük, és félnének engem, és megtartanák minden parancsomat; akkor jó dolguk lenne nekik és fiaiknak mindenkor. 5Móz 5.29

Isten nemcsak a szolgálatok vezetőihez szól. Mindenkihez beszél, minden élethelyzetben, akinek személyes kapcsolata van vele. A legtöbb ember nem is várja el, hogy hallani fog Istentől, pedig Ő tényleg beszél hozzánk. Ő beszél hozzád.

Persze nem hallhatod meg és nem is tudod megtenni, amit mond, ha nem figyelsz a hangjára. Figyelhetsz Rá úgy, hogy olvasod a Bibliádat, időt szánsz arra, hogy elcsendesedj a jelenlétében és felkészíted a szívedet, hogy rendszeresen készen állj fogadni Tőle. Így követheted az útmutatását és megtarthatod a parancsolatait.

Olvasd el az 5 Móz 5:29-t. Hallod benne Isten hangjának komolyságát, ahogy ezt a kijelentést teszi? Azt akarja, hogy megtartsuk a parancsolatait, hogy jó dolgunk legyen. Fontos neki a jólétünk, és tudja, hogy az egyetlen módja, hogy gondoskodni tudjon rólunk, ha hajlandók vagyunk hallgatni Rá és engedelmeskedni Neki.

Tedd Jézus Krisztussal való kapcsolatodat az életed mindennapi részévé és légy hűséges cselekvője az Igének. Halld meg a bölcsességét és mától kezdve kövesd azt!

Ima:

Uram, hiszem, hogy beszélsz hozzám és ismerni akarom a hangod. Tudatosan figyelni és hallgatni fogok Rád és megélem, amit mondasz, hogy jó dolgom legyen.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon