Az isteni segítő

Az isteni segítő

Én vagyok az Úr, minden élőnek az Istene. Van-e számomra lehetetlen? —Jer. 32:27

A mi Istenünk képes arra, hogy mindent felülmúljon, amit valaha is remélni, kérni vagy akár csak gondolni mertünk (Efézus 3:20). Amikor hittel imádkozunk, az megnyitja az ajtót Isten előtt, hogy munkálkodjon az életünkben. Számára semmi sem túl nehéz.

Ha azzal küzdesz, hogy a saját személyiségednek változásokra van szüksége, akkor ez az ige kifejezetten neked szól. Magadat nem tudod megváltoztatni. De hála Istennek, Ő képes rá! Ő tudja, hogy mi a bajod, és Ő kész, és képes arra, hogy elhozza azokat a változásokat, amelyekre szükséged van, csak kérned kell.

Neked és nekem nincs olyan problémánk, amely túl nagy lenne Isten kegyelméhez. Ha a problémánk nagyobb lesz, Isten kegyelme is nagyobb lesz. Ha a problémáink megsokszorozódnak, Isten kegyelme is megsokszorozódik, hogy képesek legyünk megbirkózni velük.

Istennek nem nehezebb három problémától megszabadítani minket, mint egytől vagy kettőtől. Még a legnagyobb gondunk is aprócska Számára. Ő bármire képes, ezért kérjünk hittel, és nyugodtan hagyjuk, hogy Ő munkálkodjon.

Isten ismerte minden hibánkat, amikor befogadott minket, és soha nem fog elutasítani minket ezek miatt.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon