Bármikor mehetsz Hozzá

Bármikor mehetsz Hozzá

„Őbenne van bátorságunk és szabad utunk bizodalommal a Benne való hit által.” Ef 3:12

Isten engedélyt adott, hogy félelem nélkül, magabiztosan és bátran járuljunk a kegyelem trónusához. Sőt az Efezus 3:12 arra bátorít, hogy szabadon, bizodalommal mehetünk Hozzá.

A Krisztussal való kapcsolatunk által a Szent Szellem mindig velünk van, a szellemünkben. De ez az ige azt is mondja, hogy mivel mi Isten igazsága vagyunk Krisztusban, biztosak lehetünk abban, hogy Isten mindig szeret minket és elfogad, és amikor szükségünk van a segítségére és megbocsátásra, Hozzá fordulhatunk. Bármikor, bármivel mehetünk Hozzá, amikor és amire szükségünk van.

Akár naponta kétszázszor is mehetünk, ha akarunk, és ki-be járhatunk. Még azt se mondja, hogy előtte kopognunk kell az ajtón, vagy várni arra, hogy beengedjen.

Képzeld el, hogy van egy barátod, aki azt mondja: „Tudod mit? Te bármikor átjöhetsz hozzám, amikor akarsz, még kopognod se kell, mert éjjel-nappal szívesen látlak, csak gyere be!”

Gondold el… Isten ezt mondja neked, hogy nyíltan, bejelentkezés nélkül jöhetsz, ami azt jelenti, nem kell óvatosan fontolgatni, bizonytalankodni, vajon visszaélsz-e a szívességével. Ez azt jelenti, hogy akkor is, ha hibát követsz el vagy valami olyat teszel, amit nem kéne, megtérhetsz a bűnből, megtisztulsz Jézus vére által, és bátran mehetsz a jelenlétébe.

Ima:

Uram, csodálatos tudni, hogy bármikor mehetek eléd, és Te mindig velem vagy. Annyira hálás vagyok ezért a kiváltságért, és köszönöm, hogy bátorítasz arra, hogy bátran jöjjek Hozzád.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon