A benned rejlő lehetőségek

A benned rejlő lehetőségek

„Jézus rájuk tekintett és ezt mondta: »Az embereknek lehetetlen, de az Istennek nem, mert az Istennek minden lehetséges. «” Mk 10:27

Elképesztő, milyen sok megajándékozott ember ücsörög az élet peremén, és nem csinál semmit. Soha nem tettek egy lépést sem annak érdekében, hogy használják ajándékaikat, amiket Isten adott, mert nem hiszik el, hogy vannak ajándékaik. Te is ilyen vagy?

Az az igazság, hogy Isten mindannyiunknak adott ajándékokat, tálentumokat, képességeket. Nagyszerű terve van számodra, és megadott mindent, hogy nagy dolgokat vigyél véghez Isten Királyságában. De addig, amíg nem látod magad úgy, ahogy Ő lát, és nem bízol benne, hogy ő képes felhasználni az ajándékaidat, addig nem élhetsz az Isten által adott lehetőségek szerint.

Ha kevés az önbizalmad, szegényes az énképed, és bizonytalan vagy, szeretném, ha tudnád, hogy Isten amikor megteremtett, hatalmas lehetőségeket helyezett beléd. És amikor Istenben bízol, és elhiszed, hogy mindent megtehetsz, amit mond, akkor be fogod tölteni a rendeltetésed az életben.

Ne feledd „Istennek minden lehetséges.” Amikor Belé helyezed a bizalmad, szabad leszel, hogy a lehetőségeid szerint élj.


Ima

Istenem segíts, hogy a Te szemeddel lássam magam, azokkal az ajándékokkal és képességekkel, amiket adtál nekem. Tudom, hogy nagyszerű lehetőségeket hordozok magamban, mivel Te nagyszerű vagy. Ma Beléd helyezem a bizalmamat, és elhiszem, hogy Veled minden lehetséges!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon