Nagyszerű csere

Nagyszerű csere

„Vessed az Úrra a te terhedet, ő gondot visel rólad, és nem engedi, hogy valamikor ingadozzék az igaz.” Zsolt 55:22

Tudod, hogy Isten cserét ajánl fel neked? Szeretné, ha odaadnád neki minden gondodat, problémádat és kudarcaidat. Ő pedig cserébe az Ő békességét és örömét adja neked.

Isten tényleg gondoskodni akar rólunk, de ahhoz, hogy ezt megtörténhessen, abba kell hagynunk, hogy mi próbálunk gondoskodni magunkról és aggódunk minden kis dologért, amit nem tudunk kontrollálni. Sokan szeretnék, ha Isten gondoskodna róluk, de kitartanak az aggódás mellet és szeretnének önmaguktól rájönni a megoldásokra ahelyett, hogy Isten iránymutatására várnának.

Isten békességet ad nekünk, de előbb át kell adni neki az aggodalmainkat. Micsoda nagyszerű csere! Átadjuk Istennek az aggodalmainkat és Ő nekünk adja a békességét. A gondjaink és félelmeink helyett védelmet, stabilitást és örömöt ad. Ilyen csodálatos az áldása és a jutalma annak, ha Ő gondoskodik rólunk.

Ima:

Uram, egy csodálatos cserét ajánlottál nekem. Sokkal többre vagy képes, mint én, ezért minden gondomat rád bízom és elfogadom a békességet és örömöt, amit ajánlasz helyette.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon