Bízz Istenben és cselekedj jót!

Bízz Istenben és cselekedj jót!

Bízzál az Úrban, és tégy jót, akkor az országban lakhatsz, és biztonságban élhetsz. Zsolt 37:3

Sokan túl sok időt fordítanak arra, hogy megpróbálják kitalálni hogyan szerezhetik meg az áldásokat maguknak. Emberek néha az egész életüket azzal töltik, hogy elérjék azt, ami szerintük fontos, nem bíznak Istenben és nem engedik, hogy vezesse őket. A végén pedig depressziósak és elégedetlenek lesznek.

A Zsolt 37:3 azt mondja, hogy Bízzál az Úrban, és tégy jót! Isten nem önzőnek teremtett minket vagy hogy mindig csak önmagunkon segítsünk. Azt szeretné, ha jó magokat vetnénk azzal, hogy másokat segítünk. A jó cselekedet pedig megelégedettséggel tölt el, mert változást hozni jó érzés. Ez megnyitja az ajtót Isten előtt, hogy erőteljesebben megáldhasson téged.

Bízz Istenben, hogy a megfelelő áldásokat elhozza az életébe. Mialatt Isten tökéletes időzítésére várakozol, foglald el magad mások megsegítésével. Meglátod, könnyedséget érzel majd, ha nem mindig önmagadra gondolsz.

Amikor jó dolgokkal foglalod el magad, Isten hűségesen megáld és betölti a szükségeidet.

Ima: Istenem, nem akarok önző módon, önközpontú életet élni. Bízom Benned, hogy elhozod a megfelelő áldásokat az életembe, addig pedig jó dolgokkal foglalom el magam, megáldom és segítem azokat, akikhez vezetsz.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon