Csak az aznapi kihívást éld meg

Csak az aznapi kihívást éld meg

„Megparancsoltam neked, hogy légy erős és bátor. Ne félj, és ne rettegj, mert veled van Istened, az Úr, mindenütt, amerre csak jársz.” Józs 1:9

Arra buzdítalak, hogy naponta éld meg az előtted álló kihívásokat. Ha túl messzire nézel az ijesztő lehet. Istenben bízni azt jelenti, hogy elhisszük, hogy megadja a „mindennapi kenyerünket”, vagyis megkapjuk mindazt, amire szükségünk van, de nem idő előtt.

Néha a kihívások lehetetlennek vagy lehengerlőnek tűnnek, de Isten mindig velünk van. Bátornak kell lennünk és elfogadni az erőt, amit ad. Emlékezz, Isten megadja a mai naphoz szükséges kegyelmet, ezért fontos arra összpontosítani, hogy a mában éljünk, ahelyett, hogy a holnapért aggódnánk. Ez az alapelv az életünk több területére – adósság rendezésre, takarításra, a ház rendszerezésére, házassági probléma rendezésére, időben beérni a munkába, vagy befejezni egy projektet. Bármit meg tudsz tenni az életben, amit meg kell tenned.

A Filippi 4.13 azt mondja, hogy kész vagy mindenre, és mindennel képes vagy megbirkózni, mert Isten ad erőt hozzá. A semmi nem túl sok, és túl nagy számodra, ha Isten a te oldaladon áll.

Ima:

Istenem, ha az előttem lévő kihívások lehetetlennek tűnnek, akkor is tudom, hogy képes vagyok megküzdeni vele naponta, mert Te velem vagy. Elfogadom ma az erődet.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon