Csak higgy!

Csak higgy!

Félek azonban, hogy amint a kígyó megcsalta Évát ravaszságával, úgy tántorodnak el a ti gondolataitok is a Krisztus iránti őszinte és tiszta hűségtől. 2 Kor. 11:3

Isten terve velünk valójában olyan egyszerű, hogy sokszor nem is értjük. Jézus elmondta, mit kell tennünk, hogy elkezdjük felfedezni Isten tervét: Higgyünk! (Lásd Ján. 1:12; 3:16).

Amikor Isten szól a szívedhez, vagy olvasol valamit a Bibliában, azt kell mondanod: “Köszönöm, Uram! Hiszek benne. Ha Isten azt mondja, hogy boldoggá tesz engem, akkor elhiszem (lásd Jer. 29:11). Ha Isten azt mondja, hogy azt fogom aratni, amit vetettem, akkor elhiszem (lásd 2Kor. 9:6). Ha azt mondja, hogy imádkozzak az ellenségeimért, akkor elhiszem, és meg is teszem (lásd Mt. 5:44). Ha azt mondja, hogy a nem létező dolgokat hívjam életre, akkor azt hitben megcselekszem (lásd Róm. 4:17).”

Ha úgy döntesz, hogy elkezdesz hinni Isten Igéjének, már azelőtt megszületik benned az öröm, hogy elkezdenének megváltozni a körülményeid. Egyszerűen higgy Istennek!


Hálaadó ima

Atyám, segíts, hogy ma leegyszerűsítsem a dolgokat azzal, hogy egyszerűen csak hiszek a Te Igédnek. Köszönöm az ígéreteket, amelyeket nekem adtál, mint gyermekednek. Ma úgy döntök, hogy egyszerűen elhiszem, hogy igaz, amit mondtál.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon