Csak Istenben bizakodj!

Csak Istenben bizakodj!

Ezek a harci kocsikat, amazok a lovakat emlegetik dicsekedve, mi pedig Istenünknek, az Úrnak a nevét. —Zsolt. 20:8

Ahhoz, hogy bármiben sikerrel járjunk, elengedhetetlen a magabiztosság, de elsősorban az Istenbe és az Ő ígéreteibe való bizalomnak kell ennek lennie, nem másnak. Hívőként bízhatunk Isten szeretetében, jóságában és irgalmában. Ez a bizalom biztosít bennünket arról, hogy mennyei Atyánk azt akarja, hogy sikeresek legyünk.

Isten nem kudarcra teremtett minket. Lehet, hogy a siker felé vezető utunkon néhány dologban kudarcot vallunk, de ha bízunk Benne, Ő még a hibáinkat is a javunkra fordítja (Róma 8:28).

A Zsid. 3:6 azt mondja, hogy “… a bizalmat és a reménység dicsekedését mindvégig szilárdan tartsuk meg.” Fontos felismerni, hogy egy hiba nem lehet végzetes, ha magabiztosan kitartunk Isten mellett.

Mindannyiunknak van sorsunk, de az, hogy valamire rendeltek minket, nem jelenti azt, hogy az automatikusan meg is fog történni. Sok mindenen mentem keresztül, miközben Isten fejlesztett engem és a szolgálatomat. Voltak idők, amikor majdnem elvesztettem a bizalmamat az elhívásomat illetően. Minden alkalommal az Úrra kellett támaszkodnom, és belé kellett vetnem a bizalmamat, mielőtt újra előre tudtam volna menni. Ugyanez igaz rád is. Amikor megkísért, hogy elveszítsd az önbizalmadat, húzódj közelebb Istenhez, és bízzál benne!


Bízz egyedül Istenben, és Ő általa fogsz valóban sikerrel járni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon