Néha egyszerűen csak lépned kell egyet

Néha egyszerűen csak lépned kell egyet

Nátán ezt mondta a királynak: Tedd meg mindazt, ami szándékodban van, mert veled van az Úr! —2 Sám. 7:3

Van valami, amire vágysz, de eddig vártál vele? Isten a szívedre helyezett valamit, de eddig haboztál megtenni az első lépést?

Hiszem, hogy Isten időzítése nagyon fontos, és semmiképpen sem hiszem, hogy bármit is el kellene kapkodnunk anélkül, hogy imádkoznánk érte, és jó isteni tanácsot kapnánk. Azonban azt vettem észre, hogy néhány ember egész életében “várakozó üzemmódban” ragad. Várnak, miközben akár ki is léphetnének hitben.

Nincs stresszesebb, mint minden nap végigcsinálni a szokásos dolgokat, csak hogy a nap, a hét, a hónap vagy az év végére úgy érezd, hogy nem vagy közelebb az álmod vagy a célod eléréséhez. Isten nem akarja, hogy ebben a frusztrációban élj. Azt akarja, hogy keresd az Ő akaratát, majd lépj a tettek mezejére. Ha eltéveszted Isten akaratát – ha rossz irányba teszel egy lépést – Ő úgyis visszaterel a helyes irányba.

A szíved hozzáállása az, ami számít. Isten örül, amikor látja, hogy hittel lépsz ki, megpróbálsz Neki tetszeni, és megpróbálod megvalósítani az Ő akaratát az életedre vonatkozóan. Ne félj tehát ma! Tegyél egy lépést, és nézd, ahogy Isten elkezd dolgozni az életedben.


Isten a szívedbe helyezi a vágyat, és segít neked megvalósítani azt. A te feladatod egyszerűen az, hogy a hitedet használva tegyél egy lépést a cél felé.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon