Csalódtál Istenben?

Csalódtál Istenben?

Mert amennyivel magasabb az ég a földnél, annyival magasabbak az én utaim a ti utaitoknál, és az én gondolataim a ti gondolataitoknál. Ézs. 55:9

Talán úgy érzed, hogy Isten egyszer cserbenhagyott téged az életedben, vagy hogy valamelyik ígérete nem vált valóra számodra. Ha így van, akkor arra biztatlak, hogy vedd észre, hogy Isten nem mindig a mi időkeretünkben vagy nem azon a módon cselekszik, ahogyan mi szeretnénk, de ha továbbra is bízol Benne, akkor meglátod jóságát az életedben.

Ha minden nap bízol Istenben, hálás leszel azokért a dolgokért, amelyeket a múltban tett érted, és elhatározod, hogy soha nem adod fel, látni fogod, hogy csodálatos dolgokat tesz az életedben. Istent hűség övezi. Ez az Ő jellemének része, és számíthatunk rá, hogy velünk lesz, és megteszi mindazt, amit megígért. Ne hagyd, hogy a múltbeli csalódások visszatartsanak – merj ma újra bízni az Úrban!


Hálaadó ima

Atyám, segíts, hogy félretegyem a fájdalmat vagy a csalódást, és megtanuljak újra bízni Benned. Rájövök, hogy még ha nem is értem a tervedet, a Te terved akkor is a legjobb. Köszönöm hűségedet és irántam való szeretetedet.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon