Csatlakozz a partihoz!

Csatlakozz a partihoz!

Az örvendező szív megszépíti az arcot, a bánatos szív pedig összetöri a lelket… Péld. 15:13

Amikor Jézus meghívta az embereket, hogy legyenek a tanítványai és kövessék Őt, megkérdezte tőlük, hogy akarnak-e csatlakozni a pártjához (az angolban a “party” szó partit és pártot is jelent – a ford. megjegyzése). Tudom, hogy Ő a csoportjáról beszélt, de szeretném azt hinni, hogy Jézussal utazni valószínűleg nagyon szórakoztató volt, amellett, hogy kemény munka is.

Az evangéliumokban többször látjuk, hogy Jézus elhívja az embereket, hogy hagyják el addigi életmódjukat, csatlakozzanak az Ő pártjához, és ma is erre hív. Igen, van munka, amit Isten országáért el kell végezni, de hála Istennek, jól is érezhetjük magunkat, miközben ezt tesszük.

Amikor Jézust követjük, nem ünnepélyes gyűlésre vagy temetésre megyünk. Csatlakozunk az Ő partijához, amely tele van élettel, békével és soha véget nem érő örömmel!


Hálaadó ima

Atyám, segíts nekem, hogy letegyem e világ terheit és gondjait, és ma befogadjam a Te örömödet. Köszönöm Neked, hogy azt akarod, hogy jól érezzem magam és élvezzem az életet, amelyet Te adtál nekem. A Te segítségeddel ma és minden nap ünnepelni fogom a Te jóságodat az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon