Dicsőítő légkör

Dicsőítő légkör

Magasztaljátok az Úr dicső nevét, boruljatok le az Úr előtt szent öltözetben! —Zsolt. 29:2

Amikor Istent imádjuk, elismerjük Őt azért, aki Ő, mindazért, amit az életünkben tett, és mindazért, amit még tenni fog.

A dicsőítés nem rólunk szól – hanem teljes egészében Istenről. Bár az imádat nem rólad szól, átalakít téged. Ha elkezded imádni Istent azokért a változásokért, amelyeket Ő már most is munkál benned, azt tapasztalod, hogy ezek a változások egyre inkább megnyilvánulnak, és Isten dicsőségének új szintjeit tapasztalod meg. Más szóval, Isten közel van az imádóhoz, és kiárasztja jóságát azokra, akik úgy döntenek, felmagasztalják Őt.

Van egy fajta felszabadulás, ami az imádat által jön. Van, hogy mentális vagy érzelmi felszabadulásra van szükségünk. Amikor imádjuk az Urat, elengedjük a minket nyomasztó érzelmi vagy mentális terheket. Elnyeli ezeket Isten nagysága és fensége.

Arra bátorítalak, hogy már kora reggel kezdj el dicsőíteni. Dicsőíts, miközben készülődsz a napodra, amikor dolgozol vagy intézed az ügyeidet. És imádd Istent a nap végén mindazért, amin keresztülvitt téged. Meg fogsz lepődni, ha meglátod, mennyire elkezdenek változni a dolgok, otthon és a munkahelyeden, ha Istent tartod legmagasabb helyen az életedben.


A dicsőítés olyan légkört teremt, ahol Isten munkálkodhat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon