Dicsőítsd be magad Isten jelenlétébe!

Menjetek be kapuin hálaénekkel, udvaraiba dicsérettel! Adjatok hálát neki, áldjátok nevét! (Zsolt. 100,4.)

Több módja is van, hogy elérhetőek legyünk Isten hangja számára, az egyik a tiszteletteljes, szívből jövő dicsőítés és imádat. Isten gyönyörködik abban, hogy megmutassa jelenlétét és erejét azoknak, akik igazán imádják és dicsőítik Őt. És mikor jelenléte és ereje megjelenik, halljuk a Hangját, látjuk a csodákat, gyógyulásokat, az életek megváltoznak, és az átváltozás megtörténik belülről kifelé.

Nem akarod ezt az Istennel való kapcsolatodban? Mikor beszélsz
Hozzá, és figyelsz a Hangjára, hát nem ezért imádkozol, hogy valamiféle változás menjen végbe életed bizonyos területein? Ha arra kéred Őt, adjon új munkát, az változás. Ha azért imádkozol, hogy egy szeretted megismerje az Urat, az is változás. Ha azt kéred Istentől, egyre jobban mutassa meg Magát neked, és segítsen növekedni a szellemi érettségben, az is változás. Ha imádkozol, hogy az utcádban lakó tinédzser leszokjon a drogokról, az is változás. Ha arra kéred Istent, segítsen, hogy ne kapd fel a vizet olyan könnyen, az is változás.

Bármiért is imádkozol, az egyik legjobb módszer az imádat és dicsőítés.

Megfelelő állapotban tartják a szívedet Isten előtt, és utat készítenek számodra, hogy meghalld a Hangját, és a változás
megtörténhessen.

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Mikor szükséged van rá, hogy Isten szóljon hozzád, imádd és dicsőítsd Őt!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon