Döntsd el, hogy folytatod!

Döntsd el, hogy folytatod!

Ti pedig, testvéreim, ne fáradjatok bele a jó cselekvésébe. —2 Thessz. 3:13

Időnként mindannyiunknak szembe kell néznünk a csalódással, és meg kell birkóznunk vele. Egyetlen élő ember életében sem történik minden úgy, ahogyan szeretné, ahogyan elvárja.

Amikor a dolgok nem a terveink szerint alakulnak vagy sikerülnek, az első érzés, amit érzünk, a csalódás. Ez teljesen normális. Semmi rossz nincs abban, ha csalódottnak érezzük magunkat. De tudnunk kell, mit kezdjünk ezzel az érzéssel, különben valami komolyabb dologba csap át.

A világban nem élhetünk a csalódás megtapasztalása nélkül, de Jézusnál mindig ott van az újratervezés!

Pál apostol kijelentette, hogy az egyik fontos lecke, amit megtanult az életben, hogy el kell engedni azt, ami mögöttünk van, és neki kell feszülni annak, ami előttünk van! (Filippi 3:13-14.)

Amikor csalódunk, majd azonnal újratervezünk, pontosan ezt tesszük. Elengedjük a csalódás okait, és nekifeszülünk annak, amit Isten tartogat számunkra. Kapunk egy új víziót, tervet, elképzelést, egy új szemléletet, egy új gondolkodásmódot, és arra fókuszálunk. Mi döntjük el, hogy továbbmegyünk!

Minden nap egy vadonatúj kezdet! Elengedhetjük a tegnapi csalódásokat, és esélyt adhatunk Istennek, hogy ma valami csodálatosat tegyen velünk!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon