Egy állhatatos szív

Egy állhatatos szív

Kész a szívem, Istenem, kész a szívem arra, hogy énekeljek és zengedezzek. —Zsolt. 57:8

Ahhoz, hogy győzelmet tapasztaljunk az életünkben és nagy dolgokat érjünk el Istenért, döntő fontosságú, hogy elszántak legyünk. A Biblia azt mondja, hogy “Jézus szilárdan elhatározta, hogy felmegy Jeruzsálembe” (Luk. 9:51), mi is megtehetjük ugyanezt, amikor Istenért élünk. Ha el akarunk érni valami érdemlegeset, fontos, hogy “szilárd elhatározással” haladjunk az adott irányba, és ne adjuk fel.

Amikor elfogadod Krisztust Megváltódnak és Uradnak, a sátán minden lépésnél ellened fog állni. Azt akarja, hogy feladd! Az ördög nem fog vörös szőnyeget teríteni elénk csak azért, mert úgy döntünk, hogy elfogadjuk Krisztust. Jézus már legyőzte az ördögöt. A sátán legyőzött ellenség. Ellenállása nem elég erős ahhoz, hogy megállítson téged, ha közel vagy Istenhez, és az Ő erejében és akaratában jársz az életeddel kapcsolatban.

Ne essünk abba a csapdába, hogy azt gondoljuk, az életben mindennek könnyűnek kell lennie számunkra. Kérd Isten segítségét, fogadd el az Ő kegyelmét, és légy elszánt, hogy Isten akaratát cselekedd, pozitív és boldog maradj, és Isten békéjében járj, bármi történjék is.


Lépj előre szent elszántsággal, és Isten terve beteljesedik az életedben!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon