Egy nagyobb terv

Egy nagyobb terv

Jézus rájuk tekintett és ezt mondta nekik: “Embereknél ez lehetetlen, de Istennél minden lehetséges.” —M át. 19:26

Fontos, hogy kérd Istent, hogy adjon neked álmokat és víziókat az életedre vonatkozóan. Elsorvadunk, ha nincs valami, ami után nyúlhatunk. Isten arra teremtett minket, hogy legyenek céljaink. Az Ef. 3:20 azt mondja nekünk, hogy Isten “mindent felülmúlóan képes megtenni mindent, amit kérünk vagy gondolunk”. Ezért van az, hogy keresztényként nagy gondolatokat gondolhatunk, nagy céljaink lehetnek, és nagy dolgokban reménykedhetünk.

Sokszor ránézünk egy feladatra, és azt gondoljuk, semmiképpen sem tudjuk elvégezni, amit meg kell tennünk. Ez akkor történik, amikor magunkra nézünk, ahelyett, hogy Istenre néznénk, aki mindent megtehet.

Amikor az Úr elhívta Józsuét, hogy vegye át Mózes helyét, és vezesse az izraelitákat az Ígéret földjére, ezt mondta neki: “Veled leszek, ahogy Mózessel is vele voltam. Nem maradok el tőled, nem hagylak el” (Józs. 1:5).

Ha Isten megígéri, hogy velünk lesz – és Ő ezt teszi – akkor tényleg ez minden, amire szükségünk van. Az Ő ereje a mi gyengeségünkben válik tökéletessé (2 Kor. 12:9). Bármilyen gyengeségeid is vannak, Isten ereje rendelkezésre áll, hogy nagyobb dolgokat tegyen az életedben, mint amiket valaha is lehetségesnek gondoltál.


Istent tiszteled azzal, amikor bízol Benne, hogy megteszi a valóban lehetetlennek tűnő, nagy dolgokat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon