Egyszerre egy lépés

Egyszerre egy lépés

. . . Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi a Krisztus Jézus napjára.. —Fil. 1:6

Mikor érzelmi sebek gyógyulásáról beszélek, szeretek felmutatni egy többszínű, cipőfűzőkből összekötött csomót. Azt mondom a hallgatóságnak, “Ilyen vagy, amikor először elkezded Istennel a gyógyító folyamatot. Így össze vagy gubancolódva. Mindegyik csomó életed más-más problémáját jelképezi, ezek a dolgok által keletkeztek, melyeken keresztülmentél. Némi időbe és erőfeszítésbe kerül, hogy ezek a csomók kioldódjanak, és kiegyenesedjenek ezek a problémák, szóval ne csüggedj, ha nem változik meg minden egyből.”

Ha gyógyulást akarsz, és el szeretnél jutni egy területen a teljességre, tudatosítanod kell magadban, hogy a gyógyulás egy folyamat. Engedd az Úrnak, hogy a maga módján és idejében foglalkozzon veled és a problémáiddal. A te részed az, hogy együttműködj Vele, bármelyik területen is akar először foglalkozni veled.

Modern, “mindent azonnal akarunk” társadalmunkban elvárjuk, hogy minden gyors és könnyű legyen. Az Úr soha nem siet, és soha nem adja fel. Néha úgy tűnhet, hogy nem fejlődsz semmit. Ez azért van, mert az Úr egyszerre csak egy csomót bogoz ki. A folyamat alatt megtanulunk bízni Istenben, és közeli, bensőséges kapcsolatot alakítunk ki Vele. Ő mindig befejezi, amit elkezdett, és meg fogod látni a szabadságot és győzelmet az életedben!

Ne add fel!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon