Előre tekintve

Előre tekintve

A trónuson ülő ezt mondta: “Íme, újjáteremtek mindent”. És így szólt: “Írd meg, mert ezek az igék megbízhatók és igazak!” —Jel. 21:5

Nagyon sok ember él nyomorúságos életet, mert a múltjuk hibái rájuk nehezednek, és ellentmondásosan érzik magukat miattuk. Ha boldogtalan vagy csüggedt vagy a múltadban történt dolgok miatt, arra bátorítalak, hogy változtass a gondolkodásodon, és helyezd a fókuszodat egy teljesen új irányba. Határozd el, hogy olyan leszel, amilyenné Isten akar tenni, tiéd lesz az, amit Isten neked szán, és elfogadod azt, amiért Jézus meghalt, hogy neked adja.

Az új életed Krisztusban azt jelenti, hogy minden bűnöd teljes megbocsátást nyert. Isten tiszta lapot adott, és beköltözött a szívedbe. Elengedheted a múltat, és elkezdhetsz izgatottan várni a jövődre.

Amikor csüggedtnek érzed magad, mondd azt: “Nem fogok többé megkötözötten élni. Nem tehetek semmit azért, amit a múltban tettem, de a jövőmmel kapcsolatban tehetek valamit. Élvezni fogom az életemet, és meg fogom kapni azt, amiért Jézus meghalt értem. Elengedem a múltat, és a mai naptól kezdve Istent fogom követni!”


A tegnap már történelem. A holnap rejtély. A mai nap Isten ajándéka.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon