Elszántan küzdeni

Elszántan küzdeni

Ő pedig felkelt, ráparancsolt a szélre, és azt mondta a tengernek: “Hallgass el, némulj meg!” És elállt a vihar, és nagy csendesség lett. Mk. 4:39

Hála Istennek, nincs olyan vihar az életben, amely nagyobb lenne Isten erejénél és céljainál. Ha nem engeded, hogy a nehézségek hatással legyenek rád, akkor azok nem fognak legyűrni vagy lehangolni téged. Ha az Úrra összpontosítod a figyelmedet, akkor a viharban is megállod a helyed, és biztonságban megérkezel az Isten által kijelölt célodhoz.
Bármikor, amikor megpróbálunk kilépni és tenni valamit Istenért, az ellenség ellene fog állni. Pál bizonyára megtapasztalta ezt. Ezt írja az 1Korinthus 16:9-ben: “mert nagy és sokat ígérő kapu nyílt ott előttem, de az ellenfél is sok.”.

Pál megtapasztalta az ellenállást, és te is meg fogod. Arra bátorítalak, dönts úgy, hogy azt teszed, amit Isten mond neked. Ne legyél kétkedő, ne kérdőjelezd meg a döntésedet. Határozd el, hogy végigcsinálod, és nem vagy hajlandó visszafordulni. Bízz az Úrban, légy hálás az Ő erejéért, és haladj előre, bármi történjék is.


Hálaadó ima

Köszönöm, Atyám, hogy semmi sem túl nehéz Neked. Segíts, hogy Rád támaszkodjak, amikor vihar tombol körülöttem. Ma Rád összpontosítom figyelmemet, és nem hagyom, hogy csak a problémám kössön le. Úgy döntök, inkább Téged csodállak.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon