Engedd be Istent!

Engedd be Istent!

Mert az Úr szemei áttekintik az egész földet, és ő megmutatja erejét azoknak, akik tiszta szívvel az övéi. 2 Krón. 16:9

Minél közelebb kerülsz Istenhez, annál könnyebb kialakítani azt az életmódot, ami helyes döntésekre épül. A Fil. 2:12 azt mondja, hogy félelemmel és reszketéssel munkáljátok ki a saját üdvösségeteket. Ez azt jelenti, hogy megtérésed követően, amikor újjászülettél, az Istennel való kapcsolatodat úgy építed, hogy tanulmányozod az Igét, tanulsz, imádkozol és közösségben vagy Istennel. Meghívod Őt az életed minden területére.

Isten nem akar abban élni, amit én “vasárnap reggeli doboznak” nevezek. Ő be akar szállni az életed minden napjába, és részt akar venni mindenben, amit teszel. Légy hálás, hogy Isten a társad az életben. Örömmel segít neked, és különösen élvezi, amikor egyszerűen csak együtt lehet veled! Gondolj Rá minden utadon, és Ő fogja irányítani lépteidet (lásd Péld. 3:6.).


Hálaadó ima

Atyám, szeretném életem minden részét Neked adni. Köszönöm Neked, hogy a Te hatalmad túl nagy ahhoz, hogy életem egyetlen részére korlátozódjon. Ma úgy döntök, hogy életem minden részét és mindenemet – időmet, energiámat, tehetségemet, pénzügyeimet, kapcsolataimat és érzelmeimet – Neked adom át.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon