Engedd, hogy áradjon a folyó

Engedd, hogy áradjon a folyó

„Aki hisz énbennem, ahogy az Írás mondta, annak belsejéből élő víz folyamai ömlenek!” Jn 7:38

Ha hiszünk Krisztusban, a Szent Szellem bennünk él és a szellemünkben lakozik. Ő az élet folyója bennünk. Ez a folyó Isten csodálatos ajándéka mindannyiunk számára. Amikor folyik, egészséges, az életre pozitívan tekintő, nagylelkű és megbocsátó hozzáállást hoz magával.

Sokan azonban megengedik, hogy ez a folyó eltorlaszolódjon bennük. Mindig csüggednek és bármit tesznek, nem tudnak kitörni ebből. Ha évekig nem figyelnek erre, akkor ez a valaha erőteljesen áradó folyó kicsiny patakocskává gyengül. Ismersz ilyen embereket? Úgy hangzik ez, mint a te életed?

Amíg nem sikerül eltakarítani ezt a torlaszt, minden nehéz lesz, csalódást és hiányérzetet okoz. Képtelen leszel megízlelni a vizet, ami mindennél jobban megelégít.

Hozz ma egy döntést, hogy többé nem harcolsz, nem küzdesz és nem vánszorogsz a mocsáron át lépésenként. Kérd Istent, hogy takarítsa el ezt a torlaszt! Ő megmutatja mi akadályozza az áradást és hogyan lehet elhárítani ezt. Aztán élvezd az élet folyójának megelégítő áradását!

Ima: Istenem, szeretném, ha az élő víz folyója folyamatosan áradna bennem. Mutasd meg mi az a törmelék, ami eltorlaszolja az utat és mutasd meg hogyan lehet kitisztítani.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon