Engedelmes szív

Engedelmes szív

De hála az Istennek, hogy csak voltatok a bűn szolgái, de szívetek szerint engedelmeskedtetek annak a tanításnak, amelynek követésére adattatok! —Róm.6:17

Pál azt írta, hogy a római hívők teljes szívükből engedelmeskedtek. Ez azért volt fontos, mert lehetséges a félszívű engedelmesség – mikor vonakodva engedelmeskedsz viselkedésben, de nem örömmel, teljes szívből.

Engedelmeskedni annak, amit Isten mond, nem csak színjáték, hanem helyes hozzáállás. Ha igazán tetszeni akarsz az Úrnak, akkor alig várod, hogy kövesd az Ő irányítását és utasításait az életedre vonatkozóan.

Szeretnélek arra bátorítani, hogy lépj magasabb szintre az engedelmességedben. Légy kész azonnal engedelmeskedni, radikálisan és örömmel. Ne légy az a fajta ember, akivel Istennek hetekig kell foglalkoznia, csak hogy rávegye a legegyszerűbb kis dologra. Örömmel tedd meg, amit Isten kér tőled!

Az engedelmesség több mint szellemi kötelesség – egy szellemi lehetőség! Az Istennek való engedelmességednek végül meglesz a jutalma. Az engedelmesség elveti a magot, amely ahhoz szükséges, hogy egy újabb áldás érkezzen az életedbe. Isten mindig bőkezű; meg fogja jutalmazni az engedelmességed magvait.


Az engedelmes szív Isten áldását hozza az életedbe.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon