Engedelmeskedj az Igének!

Engedelmeskedj az Igének!

Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat. —Jak. 1:22

Emlékszem egy nőre, aki részt vett az egyik szemináriumomon. Kétségbeesetten szeretett volna megszabadulni azoktól az érzelmi sebektől, amelyek bizonytalanná és félelemteljessé tették, de úgy tűnt, semmi sem működik nála. A szeminárium végén azt mondta nekem, hogy most már érti, miért nem tapasztalt soha semmilyen fejlődést.

Azt mondta: “Joyce, egy olyan hölgyekből álló csoporttal ültem együtt, akiknek sokszor ugyanazok a problémáik voltak, mint nekem. Isten lépésről lépésre megszabadította őket. Ahogy hallgattam őket, hallottam, hogy azt mondják: Isten vezetett engem, hogy ezt tegyem, és én megtettem. Aztán elvezetett egy másik dologra, és azt is megtettem. Rájöttem, hogy Isten engem is ugyanezekre a dolgokra utasított. Az egyetlen különbség az volt, hogy ők megtették, amit Ő mondott, én pedig nem”.

Ahhoz, hogy szoros kapcsolatban éljünk Istennel, és megkapjuk, amit ígér, engedelmeskednünk kell az Igének. Az Ige cselekvőivé kell válnunk, és nem csak hallgatóivá. Az Igének való engedelmesség következetességet és szorgalmat igényel. Legyünk odaadóak és elkötelezettek Isten vezetésének követése iránt.

Isten útja működik! És nincs más út, amelyik működne. Határozd el, hogy minden nap, lépésről lépésre engedelmeskedsz az Ő Igéjének.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon