Erős kezdés, jó befejezés

Erős kezdés, jó befejezés

Erősödjetek meg minden erővel az ő dicsőségének nagysága szerint a teljes állhatatosságra és az örömmel viselt hosszútűrésre. Kol. 1:11

Mindennek, amire vállalkozunk az életben, van egy kezdete és egy vége. Jellemzően izgatottak vagyunk egy lehetőség, egy kapcsolat vagy egy vállalkozás kezdetén; akkor is boldogok vagyunk, amikor megünnepelhetjük az elért eredményt, és elégedettséggel tölt el minket egy beteljesült vágyunk. Ám a kezdet és a vég között minden helyzetnek van egy “közepe” – és gyakran ott szembesülünk a legnagyobb kihívásokkal.

A kezdetek és a végek között kell kifejlesztenünk azt az elszántságot, amely ahhoz szükséges, hogy legyőzzük a középen felmerülő nehéz körülményeket. Olyan emberekké válhatunk, akik befejezik, amit elkezdtek. Hálásak lehetünk, hogy nem kell egyedül végigcsinálnunk – Isten segít nekünk, ha hagyjuk.

Lehet, hogy most éppen valaminek a közepén vagy. Bárminek a közepén is találod magad, kérd Istentől az Ő erejét és bölcsességét, fegyelmezd magad még egy kicsit, és határozd el, hogy végigcsinálod egészen a végéig.


Hálaadó ima

Köszönöm Neked, Atyám, hogy nem vagyok egyedül ebben a helyzetben. Te itt vagy velem, és megadod nekem a szükséges erőt. A Te segítségeddel elhatároztam, hogy nem adom fel. Végig fogom ezt csinálni, és Neked adom a dicsőséget a sikeres befejezéssel!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon