Erősödj meg Isten erejében!

Erősödj meg Isten erejében!

…Végül pedig: erősödjetek meg az Úrban és az ő hatalmas erejében. —Ef. 6:10

Az egyik fontos titka annak, hogy sikeresen teljesítsd az előtted álló feladatokat, az, hogy Isten erejéből meríts. A te erőd végül elfogy, Isten ereje azonban sohasem fog elfogyni.

Életem során sokszor kerültem olyan helyzetbe, mikor nem tudtam, mit tegyek, de Isten mindig megsegített, és győzelemre vitt. Minden alkalommal az Ő erejével érkezett hozzám, amelyre kétségbeesetten szükségem volt ahhoz, hogy sikerrel járjak. Te is számíthatsz rá, hogy Isten ugyanezt teszi veled, függetlenül attól, milyen kihívásokkal nézel most szembe. Isten a te erőd!

Az Ef. 6:10-ben Pál biztosít minket arról, hogy Isten megerősít minket, ha szoros kapcsolatban élünk vele. Ézsaiás próféta pedig azt mondja, hogy akik megtanulták az Úrra való várakozás titkát, “szárnyra kelnek, mint a sasok” (Ézs. 40:31). Ezek az igék és a hozzájuk hasonlóak mutatják, hogy erőt kapunk, ha Istenhez fordulunk a hiányainkkal.

Isten megígérte, hogy soha nem hagy el, és el nem távozik. Velünk van utunk minden egyes lépésénél, és Ő adja meg nekünk az erőt, amikor szükségünk van rá.


Isten többet akar tenni, mint csak erőt adni neked – Ő akar lenni az erőd.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon