Erre gondolj: “Isten szeret engem”!

Erre gondolj: “Isten szeret engem”!

Szeretteim, szeressük egymást; mert a szeretet Istentől van, és aki szeret, az Istentől született, és ismeri Istent. —1 Ján. 4:7

Minél többet elmélkedünk Isten irántunk való feltétel nélküli szeretetéről, annál inkább elkezdjük valóban megtapasztalni azt. Arra buzdítalak téged, hogy gyakorold tudatosítani és érzékelni az Úr irántad való szeretetét. Pál az Ef. 3-ban azért imádkozott, hogy az emberek tapasztalják meg, mennyire szereti őket Isten. Ő azt akarja, hogy ilyen életet éljünk – egy olyan életet, amelyben valóban ismerjük és megtapasztaljuk az Ő soha véget nem érő, feltétel nélküli szeretetét.

Isten irántam való szeretetének tudatára ébredtem azáltal, hogy igéket tanultam az Ő szeretetéről. Elmélkedtem rajtuk, és megvallottam őket a számmal. Hónapokon át újra és újra ezt tettem, és közben egyre inkább valósággá vált számomra az Ő irántam való feltétel nélküli szeretete. Ugyanez történhet veled is. Ha tanulmányozod Isten Igéjét, és ráállsz az Atya szeretetének minden ígéretére, akkor megtanulsz abban az életet megváltoztató kinyilatkoztatásban élni, hogy szeretve vagy. Gondolj erre így: Nincs egyetlen olyan pillanat sem az életedben, amikor ne lennél szeretve.


Szeretve vagy!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon