Érzelmi gyógyulás

Érzelmi gyógyulás

Uramnak, az Úrnak lelke nyugszik rajtam, mert felkent engem az Úr. Elküldött, hogy örömhírt vigyek az alázatosaknak, bekötözzem a megtört szíveket, szabadulást hirdessek a foglyoknak, és szabadon bocsátást a megkötözötteknek. —Ézs. 61:1

Az érzelmi gyógyulás egy fontos téma, mert belső életünk sokkal fontosabb, mint a külső. A Róma 14:17 tudatja velünk, hogy Isten országa nem evés és ivás (külső dolgok), hanem igazság, békesség és a Szentlélekben való öröm (belső dolgok). A Lukács 17:21 azt is mondja, hogy Isten királysága bennetek van.

A gyermekként elszenvedett bántalmazás miatt sokáig “érzelmi rab” voltam, de Isten meggyógyított, és átváltoztatott Szeretetével. Veled is megteszi ugyanezt!

Az Ézsaiás 61-ben az Úr azt mondta, azért jött, hogy meggyógyítsa a megtört szíveket. Hiszem, hogy ez azokra vonatkozik, akik belül megtörtek, összetörtek és sebzettek. Jézus ki akar vezetni az érzelmi pusztulásból téged egy olyan helyre, ahol egészség, teljesség van, és Isten közel van. Hívd be Őt szíved és lelked minden területére, és hagyd, hogy elkezdődjön a gyógyító munka!

Isten ott találkozik veled, ahol éppen vagy, és segít eljutnod oda, ahol lenned kell.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon