Falak helyett hidak

Falak helyett hidak

Hiszen erre hívattatok el, mivel Krisztus is szenvedett értetek, és példát hagyott rátok, hogy az ő nyomdokait kövessétek. —1 Pét. 2:21

A falak helyett, amelyeket az életem köré építettem, megtanultam hidakat építeni. A kegyelem és Isten megbocsátásának ereje által minden nehéz és igazságtalan dolog, ami velem történt az életben, olyan főútvonallá változott, amelyen mások is átkelhetnek, hogy megtalálják ugyanazt a szabadságot, amit én megtaláltam.

Isten nem személyválogató (ApCsel. 10:34). Amit értem tett, azt megteszi veled is. Ha nap mint nap közelebb kerülsz Istenhez, felfedezheted ugyanazt a szabadságot, amit én találtam, és híddá válhatsz mások számára, amelyen átkelhetnek, ahelyett, hogy egy fal zárná el őket.

Jézus úttörőként utat nyitott számunkra Istenhez. Ő egy főútvonal lett számunkra, amin átmehetünk. Feláldozta magát értünk, és most, hogy mi részesültünk az Ő áldozatából, lehetőséget ad nekünk, hogy áldozatot hozzunk másokért, hogy ők is élvezhessék ugyanazokat a kiváltságokat, amelyeket mi élvezünk.

Ahelyett, hogy kizárnád az embereket, azt javaslom, kérd Istent, hogy engedje meg neked, hogy az Ő szemével lásd őket. Szeresd őket, bocsáss meg nekik, és mutasd meg nekik Istent, hogy Ő meggyógyíthassa sebeiket, és betölthesse őket az Ő békéjével és örömével.


Vannak emberek, akik eltévedtek, és szükségük van valakire, aki előttük jár, és mutatja nekik az utat. Miért ne lehetnél te ez az ember az életükben?

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon