Fedezd fel, mi a sorsod!

Fedezd fel, mi a sorsod!

Az ÚR javamra dönti el ügyemet. URam, örökké tart szereteted, ne hagyd el kezed alkotásait! Zsolt. 138:8

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit kezdjenek az életükkel. Nem tudják, mi Isten akarata számukra; irányítás nélkül vannak. Ha nem kezdesz semmit az életeddel, mert nem tudod, hogy mit kellene tenned, akkor azt javaslom, imádkozz, adj hálát Istennek, hogy van számodra rendeltetése, és kezdj el kipróbálni néhány dolgot. Nem fog sok időbe telni, és jól fogod érezni magad valamiben. Tökéletesen illeszkedni fog hozzád.

Gondolkodj így: amikor elmész új ruhát venni, valószínűleg több dolgot is felpróbálsz, amíg megtalálod azt, ami megfelelő, kényelmes és jól áll neked. Miért ne próbálnád meg ugyanezt a rendeltetésed megtalálásával? Ahogy megtesszük a hit lépteit, úgy bontakozik ki a sorsunk. A hálás ember tudja, hogy Isten vele van. Nem fél attól, hogy hibázik, és ha hibázik is, talpra áll, és továbblép.


Hálaadó ima

Köszönöm neked ma, Atyám, hogy isteni rendelésed van az életemre. Miközben hittel lépek, segíts felfedeznem a Te jó tervedet. Hálás vagyok, hogy velem vagy, amikor igyekszem a Te utadon járni az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon