Fektess az álmodba!

Fektess az álmodba!

Vágyakozik a lusta lelke, de hiába, a szorgalmas lelke pedig bővelkedik. Péld. 13:4

A jövőre vonatkozó álmok lehetőségek, de nem azok, amelyeket én “bizonyosságnak” nevezek. Más szóval, lehetségesek, de bizonyosan nem fognak megvalósulni, hacsak nem tesszük meg a magunk részét.

Túl sokan választják a “gyors megoldás” módszerét mindenre. Csak azt akarják, amitől most jól érzik magukat. Nem hajlandók befektetni a jövőbe. Te azonban lehetsz más! Ha hajlandó vagy arra törekedni, amit Isten a szívedbe helyezett, Ő meg fogja áldani a törekvésedet. Hálás lehetsz, mert tudod, hogy amikor azt teszed, amit Isten kér tőled, Ő mindig megteszi azt, amire csak Ő képes.

Minden életben van egy aranybánya elrejtve, de ásnunk kell, hogy eljussunk hozzá. Légy hajlandó mélyebbre ásni, és túllépni azon, amit érzel, vagy ami kényelmes, hogy álmaidat valóra váltsd.


Hálaadó ima

Hálás vagyok, Atyám, hogy a szorgalommal és Veled az oldalamon a lehetőségeim “bizonyossá” válhatnak. Nem számít, hogy mennyi munkát igényel, utánajárok annak, amit Te a szívembe helyeztél. Köszönöm, hogy amikor én megteszem a magam részét, Te is megígéred, hogy megteszed a Te részedet.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon