Fogadd el a megbocsátást, és felejtsd el a bűnödet!

Fogadd el a megbocsátást, és felejtsd el a bűnödet!

. . . mert megbocsátom bűneiket, és nem gondolok többé vétkeikre. —Jer. 31:34

Nem számít, milyen problémád van, vagy mennyire rosszul érzed magad emiatt, Isten szeret téged, és szoros kapcsolatban akar lenni veled. Jézus Krisztusban új életet adott neked. Ad neked egy új keresztény baráti családot, akik szeretnek, elfogadnak, megbecsülnek és támogatnak téged. Győzedelmes életet fogsz élvezni Jézus miatt, aki benned él, és gondoskodik rólad.

Ha vétkezel, megbánhatod, és bocsánatot nyerhetsz. Amikor Isten bármilyen bűnt mutat neked az életedben, csak érts egyet Vele, és csodálkozz el az Ő jóságán. Isten nemcsak megbocsát nekünk, hanem megígéri, hogy elfelejti a bűneinket.

Isten irgalma csodálatos, és ahogyan elfogadjuk az Ő szeretetét, megbocsátását és irgalmát, azt is megtanulhatjuk, hogyan adjuk ezt azoknak az embereknek az életünkben, akik bántanak és csalódást okoznak nekünk. Ha haragszol valakire, azt javaslom, hogy ugyanazt az irgalmat nyújtsd annak a személynek, amit Isten adott neked. Minél inkább hagyod, hogy a szeretet áramoljon hozzád Istentől, és rajtad keresztül másokhoz, annál boldogabb leszel.

Isten kegyelme minden reggel megújul. Minden nap megtalálhatjuk Nála az újrakezdés helyét!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon