Frissülj fel!

Tartsatok tehát bűnbánatot, és térjetek meg, hogy eltöröltessenek a ti bűneitek, hogy eljöjjön az Úrtól a felüdülés ideje. (Apcsel. 3,19-20.)

Isten sokféleképpen mutatkozik meg. legtöbbször nem láthatjuk, de mint a szél esetében, láthatjuk a munkát, amit végez – bennünk. Ha fáradt, megviselt, frusztrált vagy ideges vagyok valami miatt, és aztán felfrissülök, mert időt töltöttem Istennel, tudom, hogy a szellem szele rámfújt.

Isten felfrissülést akar hozni az életünkbe. Ne legyél frusztált vagy megviselt a lelkedben, mikor a válasz ott él benned. Ha túl elfoglalt vagy, hogy időt tölts Istennel, akkor egyszerűen tényleg túl elfoglalt vagy, ideje változtatnod az időbeosztásodon. ne legyél kiégett, zaklatott, fáradt és stresszes, mikor a felüdülés ideje elérhető számodra.

Tanulj meg elvonulni az élet forgatagából, hogy időt tölts Istennel, ahogy Jézus tette. nem várhatod, hogy majd a körülötted lévők biztosítják számodra az ehhez szükséges időt. Valaki mindig megtalál majd valami tennivalóval! első dolgod legyen erre időt szánni reggel, ha ez lehetséges, és aztán próbálj néhány “mini szellemi vakációt” beiktatni a nap folyamán. Állj meg két-három percre, vegyél egy mély lélegzetet, ez segít, hogy megnyugodj, és egyszerűen mondd el Istennek, mennyire szereted, és milyen nagy szükséged van Rá. Élvezd csendben a Jelenlétét az idő maradék részében, és hihetetlen felüdülést fogsz tapasztalni.

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Ne égj ki és ne stresszelj; szánj időt rá, hogy felüdülj az Úr jelenlétében!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon