Gyermeki bizalom

Gyermeki bizalom

. . . Aki tehát megalázza magát, mint ez a kisgyermek, az a nagyobb a mennyek országában. —Mát. 18:4

A gyerekek elhiszik, amit mondanak nekik. Egyesek szerint a gyerekek hiszékenyek, pedig nem azok, egyszerűen bizalommal teljesek. A gyermeki természet olyan, hogy bízzon addig, amíg olyasmit nem tapasztal, ami megtanítja neki, hogy ne tegye. Másik dolog, amit mindnyájunk tudunk a gyerekekről, hogy szó szerint bármilyen helyzetben jól tudják érezni magukat. Még a munkát is játékká tudnak változtatni!

Mennyei Atyánknak az a vágya, hogy úgy menjünk Hozzá, mint gyermekek. Tudatni akarja velünk, hogy mi az Ő kis drágái vagyunk, és teljes hittel bízhatunk benne, hogy Ő gondoskodik rólunk. Azt akarja, hogy fogjuk meg a Kezét és támaszkodjunk Rá, folyamatosan segítségét kérve. Bármire is hív el minket Isten, segíteni fog nekünk. Ő kész erre, vár ránk és mindennél jobban akarja ezt. Jöhetünk Istenhez alázatosan, mint egy kisgyermek – őszintén, megjátszás nélkül, egyenesen, nyitottan – tudva, hogy Nélküle semmit sem tehetünk. Isten gyermekeiként, soha nem kell semmiféle megkötözöttségben élnünk. Megtapasztalhatjuk a dicsőséges szabadságot – szabadságot arra, hogy élvezzük mindazt, amit Isten nekünk adott Krisztusban. Ő életet adott nekünk, és legyen az a célunk, hogy élvezzük ezt az életet.

Válj gyermekivé, és maradj is gyermeki, egy gyermek minden egyszerűségével! Ez a legfantasztikusabb módon emeli majd az életed minőségét.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon