Gyógyulás a fájdalomból

Gyógyulás a fájdalomból

Hamu helyett fejdíszt adok Sion gyászolóinak, gyászfátyol helyett illatos olajat, a csüggedés helyett öröméneket. Igazság fáinak nevezik őket, az Úr ültetvényének: őt ékesítik. Ézs. 61:3

A fájdalomból vagy csalódásból való felépülés nem olyan dolog, ami néhány emberrel megtörténik, másokkal meg nem. Ez egy döntés! Döntést hozol arról, hogy elengeded, és továbblépsz. Tanulsz a hibáidból. Összegyűjtöd életed darabkáit, átadod Jézusnak, és Ő gondoskodik arról, hogy semmi se vesszen kárba (lásd Ján. 6:12). Nem arra gondolsz, amit elvesztettél; inkább számba veszed, ami megmaradt, és hálás szívvel birtokba veszed azt.

Krisztusban nemcsak te tudsz felépülni, hanem másoknak is segíthetsz a gyógyulásban. Légy élő példája a hálás embernek, aki mindig talpra áll a kudarcokból, függetlenül attól, hogy azok mennyire nehezek vagy rendszeresek. Soha ne mondd azt, hogy “egyszerűen nem tudok továbblépni”. Ehelyett mondd azt: “Krisztus által képes vagyok bármire, amire szükségem van. Soha nem adom fel, mert Isten az én oldalamon áll.”


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm, hogy gyógyulást hozol az életembe, és hogy hamuból is szépséget tudsz teremteni. Imádkozom a segítségedért, hogy folytassam, és ne adjam fel. Szeretném felhasználni a tapasztalataimat, hogy másoknak is segítsek megtalálni ugyanazt a gyógyulást, amire rátaláltam.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon