Néha a szeretet csak az, ha barátságos vagy

Néha a szeretet csak az, ha barátságos vagy

Az az én parancsolatom, hogy úgy szeressétek egymást, ahogyan én szerettelek titeket. Ján. 15:12

Isten sok mindennel megáldott minket, és ha a szívünk helyén van, akkor minden áldásért hálásak vagyunk. Ám többet is tehetünk ennél. Megmutathatjuk ezt a hálát azzal, hogy elhatározzuk, hogy az életünkben lévő áldásokat arra használjuk, hogy áldássá váljunk mások számára, bárhová is megyünk.

Ezt megtehetjük nagyban vagy kicsiben, de ha így teszünk, az mindig áldást hoz másokra. Meg fogsz lepődni az eredményeken. Az egyik módja annak, hogy áldássá válj, az, hogy egyszerűen csak barátságos vagy. Törekedj rá, hogy bárhol is jársz, barátságos legyél az emberekkel, és mutass őszinte érdeklődést irántuk. Próbáld meg elérni, hogy a félénk emberek jól érezzék magukat és magabiztosak legyenek. Próbálj meg egy kedves szóval bátorítani valakit, aki levertnek tűnik. Számtalan módon lehetünk áldássá, ha kreatívak vagyunk. Ne hagyd, hogy a nap anélkül menjen le, hogy ne nyújtanál valakinek valamilyen módon segítséget.


Hálaadó ima

Atyám, annyira hálás vagyok, nemcsak a Tőled kapott számtalan áldásért, hanem azért is, hogy megoszthatom ezeket az áldásokat másokkal. Imádkozom, hogy mutass nekem új és kreatív módokat arra, hogy ma barátságos és bátorító legyek valakivel.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon