Hagyd, hogy Isten irányítson

Hagyd, hogy Isten irányítson

Sokféle szándék van az ember szívében, de csak az Úr tanácsa valósul meg. Péld. 19:21

Ha nem végeztél jó munkát a saját életed irányításában, miért ne adnád át azt Annak, aki teremtett téged, és többet tud rólad, mint amennyit te valaha is tudni fogsz magadról? Ha egy autóval problémád van, visszaviszed ahhoz, aki gyártotta, hogy javítsa meg. Hasonló elv igaz Istenre is. Ő teremtett téged, és nagyon szeret. Ha az életed nem kielégítő számodra, akkor vidd el javításra Hozzá.

Az életed nem fog megváltozni, hacsak nem hozod meg azt a nagyon fontos döntést, hogy átadod az irányítást Istennek. És itt a jó hír: amikor megkéred Istent, hogy az Ő útját járhasd az életedben, Ő azt mondja majd: “Igen”. Ő megjavítja a sérült területeket, irányt ad neked, hogy biztonságban legyél az életed során, és olyan örömöt kapsz, amit még soha nem ismertél. Isten irányításával hálás lehetsz, hogy életed új irányt, célt és reményt kap a jövőre nézve.


Hálaadó ima

Atyám, ma arra kérlek, hogy vedd át a teljes irányítást az életem felett. Segíts azt elengedni! Köszönöm, hogy Te jobban tudod irányítani a dolgokat, mint én valaha is tudnám. Imádkozom, hogy gyógyítsd meg, alakítsd át, és állítsd helyre az életemet. Hálás vagyok a Benned rejlő izgalmas, új dolgokért, amelyek a jövőmben vannak.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon