Hagyd, hogy Isten segítsen!

Hagyd, hogy Isten segítsen!

Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővesszők: aki énbennem marad, és én őbenne, az terem sok gyümölcsöt, mert nélkülem semmit sem tudtok cselekedni. Ján. 15:5

Voltak idők, amikor mindannyian megpróbáltuk megoldani a problémáinkat ahelyett, hogy Istenre bíztuk volna magunkat, hogy majd Ő gondoskodik rólunk. Nem a gyengeség jele, ha beismerjük, hogy nem tudunk segíteni magunkon – ez az igazság. Lehet, hogy zavart, küszködő és boldogtalan vagy, egyszerűen azért, mert megpróbálsz helyrehozni valamit, amivel nem tudsz mit kezdeni. Lehet, hogy olyasmin próbálsz változtatni, amit csak Isten tud megváltoztatni.

Amíg arra vársz, hogy Isten megoldja a problémáidat, arra bátorítalak, légy hálás, hogy Isten irányít, és döntsd el, hogy élvezed a várakozást. Ez nehéz lehet, mert türelem kell hozzá, de a végén csodálatosan megtérül. Ha várakozunk Istenre, azzal megtiszteljük, és a Biblia azt mondja, hogy aki Istent tiszteli, azt Ő is tisztelni fogja (lásd 1Sám.2:30).


Hálaadó ima

Köszönöm Neked ma, Atyám, hogy nem egyedül kell megbirkóznom a körülményeimmel, Te itt vagy, hogy segíts nekem. Amíg Rád várok, segíts, hogy élvezzem a folyamatot, tudva, hogy jó dolgokat tartogatsz számomra.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon